Samsung a prezentat in Romania modelul Galaxy K zoom, smartphone care dispune de o camera foto avansata cu zoom optic 10x. Telefonul are ecran de 4,8 inch si cantareste 200 de grame. Va fi disponibil dupa jumatatea lui iunie, iar pretul nu a fost anuntat, insa va fi de peste 2.000 de lei.

Sasmsung Galaxy K zoomFoto: Samsung

K zoom are procesor hexa-core, ruleaza Android KitKat, memoria RAM este de 2 GB si stocarea este de 8 GB, extensibilia pana la 64 GB.

Galaxy K zoom

Galaxy K zoom

Foto: Samsung

Pe langa functiile corespunzatoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune si de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cat mai fin al luminii si claritatii, modul Pro Suggest de ultima generatie (care ofera 10 filtre optimizate) si Selfie Alarm aplicatie dedicata selfie-urilor.

Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x, senzorul BSI CMOS este de 20,7 megapixeli, iar printre caracteristicile prezente se numara stabilizarea optica a imaginii (OIS),posibilitatea de a capta imagini si filmeFull HD in culori puternice si luminoase, precum si blitul Xenon care ofera o lumina mai stralucitoare decat LED-urile, pentru a imbunatati calitatea imaginii.

Telefonul va fi disponibil la jumatatea lunii iunie, pretul nu a fost comunicat inca, dar va fi undeva in intervalul 2.000-2.300 lei.