RCS&RDS a anuntat pe pagina proprie de internet ca si-a extins acoperirea pentru internet mobil, in baza acordului de roaming national semnat cu Vodafone prin care clientii sai primesc acces la reteaua Vodafone in zonele unde reteaua Digi nu are acoperire. RCS&RDS anunta ca pana la 30 septembrie 2014 ofera promotional 100 MB/luna gratuit pentru internet mobil in roaming national, in cadrul serviciilor de telefonie mobila si date mobile (pe telefon) ale companiei.

RCS&RDS si-a extins acoperirea de date mobileFoto: RCS-RDS

Iata anuntul facut de RCS&RDS pe site-ul propriu:

"Acum iti oferim internet mobil si in roaming national. Poti utiliza acum Digi Net Mobil la nivel extins, national! Primesti 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii poti utiliza GRATUIT pana la 30 septembrie 2014.

Te poti conecta la internet in roaming national:

- daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil

- daca ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune, deci te vei conecta automat la internet in roaming national).

Iti oferim cei 100 MB/luna suplimentar fata de traficul pentru internetul mobil inclus in abonamentul de voce!

Utilizarea datelor mobile in roaming national se poate face in limita a 100 MB in fiecare luna (pana la 30.09.14). Dupa consumarea traficului inclus, se limiteaza navigharea in reteaua de date mobile in roaming national. Cei 100 MB oferiti lunar pentru utilizarea internetului mobil in roaming national, sunt suplimentari fata de traficul inclus pentru internet in cadrul abonamentului de voce.

Anumite modele de telefoane necesita activarea optiunii de date mobile in roaming. Oferta promotionala cu 100 MB/luna gratuit pentru internet mobil in roaming national este valabila in cadrul serviciilor de telefonie mobila si date mobile (pe telefon) ale RCS & RDS".

RCS&RDS a anuntat in 11 aprilie 2014 ca a introdus acoperire la nivel national pentru serviciile de telefonie mobila (Digi Mobil) in baza unui acord de roaming national incheiat cu Vodafone pe o perioada de 2 ani. Practic clientii pot sa comunice, la aceleasi tarife pentru apeluri si SMS-uri in roaming national ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil, si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei RCS&RDS. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile, au anuntat la acea data oficialii RCS&RDS.

Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorilor sau modificari in setarile telefonului.