Romanii au transferat aproximativ trei milioane de euro prin serviciul international de bani cash, MoneyGram, in magazinele Orange, in prima jumatate a acestui an, cele mai multe tranzactii fiind efectuate in Bucuresti si in judetele Constanta, Bacau, Tulcea si Bihor, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila. Pana la 30 septembrie toti clientii care folosesc acest serviciu in magazinele sale primesc 50 de minute internationale pe numarul lor de telefon Orange, iar clientii altor operatori care fac cel putin o tranzactie de transfer de bani vor primi o cartela SIM PrePay gratuita pentru tranzactiile efectuate, a mai anuntat operatorul.

  • "Minutele internationale alocate prin aceasta promotie se ofera indiferent daca transferul se realizeaza la un Orange shop, la un Orange store sau la un magazin partener Orange si consta intr-o depunere sau retragere de bani. Acestea se aloca in maxim 5 zile lucratoare de la data transferului, se primesc o singura data in perioada ofertei si pot fi folosite in 30 de zile de la data alocarii, pentru apeluri in UE.
  • Clientii non-Orange care fac cel putin o tranzactie de transfer de bani vor primi o cartela SIM Orange PrePay gratuita pentru tranzactiile efectuate in Orange shop sau Orange store", se arata in oferta lansata luni de Orange.

Oficialii Orange au precizat pentru HotNews.ro ca este vorba de cartele cu 5 euro credit si ca valabilitatea creditului este cea standard.

Orange a introdus in premiera in vara anului trecut serviciul MoneyGram de transfer international de bani cash. Acesta este disponibil in Orange shop din toata tara, pe toata durata programului de functionare, iar banii pot fi ridicati in RON sau EUR, in functie de optiunea expeditorului. Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange.

Mai multe detalii puteti gasi aici.