​RCS&RDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, a anuntat luni ca incepand din aceasta luna va dubla gratuit vitezele minime de internet de la 50 Mbps pana la 100 Mbps pentru clientii existenti. Cresterea vitezei se va face automat, fara sa fie necesar ca abonatii sa resemneze contractele si se va face gradual, astfel incat clientii sa nu fie afectati si sa se asigure o buna functionare a serviciilor de internet, a precizat operatorul.

Cat costa internetul la RCS&RDSFoto: RCS-RDS
  • "Incepand din aceasta luna, RCS & RDS dubleaza gratuit vitezele la serviciul de internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50, pentru clientii rezidentiali existenti. Cresterea vitezei de la 50 Mbps la 100 Mbps se va face automat, fara sa fie necesar ca abonatii sa resemneze contractele", se arata in comunicatul operatorului.

Pretul abonamentului Fiberlink 100 este de 29 de lei/luna (inclusiv TVA).

Amintim ca in luna iunie din acest an, RCS&RDS a anuntat ca dubleaza vitezele de internet la abonamentele cu viteze de pana la 50 Mbps si respectiv 100 Mbps pentru clientii rezidentiali existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

In acelasi timp, pretul abonamentelor de internet cu viteze de pana la 500 si 1000 Mbps va fi redus, reducere de care vor beneficia si abonatii actuali, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni. Astfel, tariful lunar pentru cel mai scump abonament de internet cu viteza de download de pana la 1000 Mbps si upload de 100 Mbps a fost scazut de la 59 lei la 55 lei.

Tariful lunar al abonamentului la internet cu viteze de pana la 500 Mbps a fost scazut de la 49 de lei la 45 de lei.

Vezi atasat preturile la internet ale RCS&RDS.