RCS&RDS a anuntat miercuri o oferta agresiva pentru atragerea de clienti din alte retele de telefonie mobila. Toti cei care aleg sa-si porteze numarul de telefon mobil in reteaua Digi vor primi 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat, care la un tarif lunar de 10 euro include convorbiri nelimitate in orice retea si internet mobil nelimitat, in care primii 5 GB trafic sunt fara limitarea vitezei de pana la 21,6 Mbps. Oferta, denumita "Black Friday Digi Mobil", este valabila in perioada 27 noiembrie-1 decembrie si include si posibilitatea cumpararii de smartphone-uri cu plata integrala sau in rate.

Black Friday la RCS&RDSFoto: RCS-RDS
  • Cat costa si ce include abonamentul Optim Nelimitat

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat (primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit).

Pretul acestui abonament este mai mic pentru cei care au mai multe servicii de la RCS&RDS. Pentru cei care nu mai au nici un alt serviciu contractat la RCS&RDS, tariful lunar pentru acest abonament este de 10 euro (TVA inclus). Abonatii RCS & RDS la serviciile de internet fix si televiziune care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat platesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclus).

  • Alte detalii importante de pe site-ul operatorului:

- Promotia se aplica pentru maxim 4 abonamente daca clientul este abonat existent RCS & RDS cu cel putin un serviciu activ inainte de 27.11.2014.

- Pentru beneficiarii ofertei care nu au nici un serviciu RCS & RDS activ inainte de 27.11.2014 se pot contract maxim 2 abonamente pe oferta Black Friday.

- Discountul se aplica automat pe lunile 1-3 si 7-9 de la activarea pachetului respectiv.

- Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni pentru abonamentele fara telefon si de 24 de luni pentru abonamentele cu achizitia telefoanelor mobile.

Vezi aici ce telefoane mobile vinde RCS&RDS in aceasta oferta Black Friday.