Telekom, al treilea mare operator local de telefonie mobila, a anuntat joi ca One M9, cel mai avansat smartphone din portofoliul HTC, este disponibil la pre-comanda la pretul de 1049 lei (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Nelimitat XXl (24 de luni). Smartphone-ul este disponibil si fara contract, la pretul de 3049 lei. Vodafone, numarul doi pe piata de telefonie mobila, a anuntat inca de luna trecuta ca primeste pre-comenzi pentru acest smartphone, care este disponibil impreuna cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la pretul de 249 euro (TVA inclus). Orange, liderul pietei de telefonie mobila, a afisat pe site-ul propriu ca vinde acest terminal la preturi de la 315 euro, impreuna cu abonamentul Pantera 41 pe doi ani.

HTC One M9Foto: Hotnews

Oficialii Telekom Romania au precizat pentru HotNews.ro ca One M9 va fi livrat incepand din data de 4 aprilie 2015. Vodafone Romania a anuntat la sfarsitul lunii trecute ca One M9 urmeaza sa fie livrat celor care l-au precomandat incepand din data de 3 aprilie 2015. Pe site-ul propriu, Orange Romania anunta ca livrarile acestui terminal incep din data de 8 aprilie 2015.

Noul telefon varf de gama al companiei HTC, modelul One M9, a fost lansat oficial in 31 martie 2015 in Romania. Telefonul care vine cu o constructie aproape in intregime din metal, un ecran cu diagonala de cinci inci, doua difuzoare amplasate frontal si o camera principala de 20 de megapixeli va fi disponibil in magazinele partenere incepand de vineri, 3 aprilie, si va avea un pret oficial de 3.200 de lei.