Telekom Romania a anuntat miercuri ca in perioada 25 mai- 25 noiembrie permite tuturor utilizatorilor de cartele preplatite sa comunice in retea prin SMS, MMS si prin aplicatia joyn by Telekom, precum si in afara retelei folosind WhatsApp, indiferent daca au sau nu extraoptiune activa sau credit disponibil, atata timp cat cartelele sunt valabile. In aplicatia WhatsApp, traficul de date national gratuit si nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio si video, se arata in comunicat.

Cartela_Telekom_3DFoto: Telekom Romania
  • "Fiecare valoare de reincarcare a unei cartele preplatite ofera o perioada de valabilitate si una de gratie. Spre exemplu, reincarcarea cu 5 euro confera o perioada de valabilitate a cartelei timp de 2 luni (denumita si perioada activa, in care se pot efectua si primi apeluri, SMS etc.) si o perioada de gratie de 11 luni (in care, in mod normal, nu se mai pot efectua apeluri sau trimite SMS; se pot doar primi). In cazul promotiei de fata,  daca clientul a epuizat creditul de 5 euro, dar se afla in perioada de doua luni de valabilitate a cartelei, acesta poate comunica nelimitat prin SMS, MMS, joyn by Telekom si WhatsApp pana la terminarea perioadei  de doua luni", au explicat pentru HotNews.ro reprezentantii Telekom Romania.

Telekom Romania Mobile (fostul Cosmote) avea 5,887 utilizatori de telefonie mobila (n.a SIM-uri active) la sfarsitul lunii marti 2015, in scadere fata de 5,953 milioane de utilizatori la sfarsitul lunii decembrie 2014, potrivit datelor grupului elen OTE.