Orange Romania a anuntat luni lansarea in premiera pe piata locala a unui stick care conecteaza televizorul la smartphone sau tableta, pentru a le permite abonatilor sa urmareasca pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare, folosind dispozitivele mobile pe post de telecomanda. Dispozitivul costa 16 euro sau 40 de euro (inclusiv TVA) in functie de anumite abonamente de mobil sau TV contractate.

stick Orange TVFoto: Orange Romania

Cum se foloseste stick-ul:

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clientii au avea nevoie de un smartphone sau o tableta cu sistem de operare Android sau iOS, un televizor cu port HDMI si o conexiune Wi-Fi securizata. Cu ajutorul aplicatiilor 'Orange TV Go' si 'stick Orange TV', smartphone-ul sau tableta se transforma in telecomanda, iar continutul mobil va rula direct pe televizor.

Stickul poate fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe langa continutul din aplicatia Orange TV Go, acestia pot vedea pe televizor si fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tableta.

Mai multe detalii privind modul cum se foloseste si preturile stick-ului - aici.

Orange avea peste 157.000 de abonati TV la sfarsitul lui 2014

Prin Orange TV, clientii operatorului pot urmari cu un singur abonament canale TV, filme, seriale si emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tableta si laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor si prin internet pe dispozitivele mobile, astfel incat utilizatorii TV au acces la un portofoliu bogat de continut TV oricand si oriunde.

La finalul anului trecut, Orange avea peste 157.000 de abonati TV. Tot pana atunci, aplicatia Orange TV Go, prin care clientii pot urmari in miscare pana la 78 de canale TV, filme si seriale pe smartphone si tableta, a fost descarcata de peste 1.100.000 de ori.