RCS&RDS a anuntat ca a crescut incepand de luni, 6 iulie, limita de trafic de date mobile in roaming national de la 100 MB/luna, la 200 MB/luna pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama fara costuri suplimentare pentru clientii serviciului de telefonie mobila, pana la 31 decembrie 2015. Toate abonamentele Digi Mobil au internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB), iar in baza serviciului de roaming national furnizat in urma unui acord incheiat cu Vodafone, le ofera clientilor posibilitatea sa comunice si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil, pe teritoriul Romaniei.

Acoperirea retelei Digi MobilFoto: RCS-RDS
  • "In perioada 06 iulie - 31 august 2015, clientii Digi Mobil vor beneficia promotional de 300 MB/luna de trafic in roaming national. De aceasta crestere de trafic in roaming national se vor bucura si clientii persoane juridice", se arata in comunicatul de presa al RCS&RDS.

Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, utilizatorii beneficiaza de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.

  • "Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii." a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Abonamentele Digi Mobil au tarife cuprinse intre 2 euro/luna si 6 euro/luna (TVA inclusa) si includ convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Pentru aceste abonamente, cei interesati pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clientii beneficiaza si de echipamente gratuite.

Mai multe detalii despre cum functioneaza serviciul de roaming national al RCS&RDS, vezi aici.