Contract IT de peste 11,16 milioane de lei: ANCOM vrea sa faca un inventar al retelelor publice de telecomunicatii

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 12 octombrie 2015, 17:39 Economie | Telecom

 documente
(12 Oct 2015) PDF, 21MB
Arbitrul telecom (ANCOM) a demarat o licitatie deschisa pentru realizarea unui Sistem informatic de inventariere la nivel national a retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 11,16 milioane de lei, finantat din fonduri proprii, potrivit unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

  • "Potrivit Legii 154/2012 privind regimul infrastructurii retelelor de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora, ANCOM ii revine obligatia realizarii unui inventar al retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastctura asociate acestora, inventar ce va contine inclusiv informatii complete privind dezvoltarea si localizarea geografica a acestora", se arata in caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat).

In acest sens, ANCOM mai spune ca a emis decizia nr. 1644/2014 privind stabilirea formatului si a modalitatii de transmitere a informatiilor privind dezvoltarea si localizarea geografica a retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora de catre furnizorii de retele publice de comunicatii electronice.

Prin implementarea acestui sistem IT, obiectivele specifice sunt:
1. posibilitatea intocmirii si actualizarii rapoartelor specifice precum si a inventarului retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora cel putin pe urmatoarele categorii:
- Furnizorii de Retele de Comunicatii Electronice (denumiti in continuare FRCE);
- entati SIRUTA (Sistemul Informatic al Registrului Unitatilor Administrativ Teritoriale a Romaniei - organizare ierarhica pe trei nivele: judet, Unitati Administrativ Teritoriale - UAT (municipii/orase/comune) si localitati (sat/catun) denumit in continuare SIRUTA
- retele subterane, retele supraterane, elemente de infrastructura asociata
2. asigurarea bazei de informatii privind partajarea retelelor
3. fluidizarea si imbunatatirea fluxului de informatii dintre ANCOM si FRCE prin asigurarea facilitatilor de informare, transfer de date/documente rezultate prin utilizarea sistemului informatic integrat.

In privinta conditiilor de participare la licitatie, celor interesati li se solicita experienta similara in domeniu.
  • "(..) ofertantul trebuie sa demonstreze ca, în baza a maxim 3 (trei) contracte, a efectuat în ultimii 3 (trei) ani livrari de sisteme informatice de tip Network Inventory (Inventar de retea) în domeniul telecom a caror valoare cumulata este de cel putin 5.400.000,00 Lei, fara TVA, sau echivalent în valuta", se arata in anuntul de licitatie.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.11.2015. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25.11.2015 . Sedinta de deschidere a ofertelor va fi in data de 26.11.2015.


Citeste mai multe despre   
Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU ​Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe: Timpul mediu de productie pentru un film documentar HBO este de patru ani, dar am avut si cazuri in care totul s-a intins pe o perioada de 10-14 ani

Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe, discuta in cadrul unui interviu despre implicarea HBO in productia de filme documentare si numarul mic de cinematografe din Romania: "De exemplu, filmul Lumea Vazuta de Ion B., regizat de Alexandru Nanau, a primit un premiu Emmy. Am continuat cu Alexandru si am produs filmul Toto si surorile lui, film care a fost nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film, echivalentul Oscarului european".
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Hanka Kastelicova

1675 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri