Licitatie de aproape 4 milioane de euro: Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pentru 914 masini din parcul auto cu care transporta trimiterile postale

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 7 aprilie 2016, 15:08 Economie | Telecom

Autovehicul Posta Romana
Foto: Posta Romana
 documente
(07 Apr 2016) PDF, 137KB
​Posta Romana vrea sa cumpere carburanti pe o perioada de un an pentru consumul intern si a necesarului subunitatilor subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 17,2 milioane lei (aproape 4 milioane de euro), finantat din surse proprii, potrivit unui anunt publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). In caietul de sarcini, Posta precizeaza ca este cel mai mare operator de profil din tara, ca dispune de o retea teritoriala de peste 5.500 oficii postale dintre care 950 oficii postale informatizate, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri postale la peste 7.500.000 adrese de distributie, folosind un numar de 914 masini de transport din parcul auto propriu.

Alte detalii din caietul de sarcini al licitatiei:

"Cantitatea totala:
- Benzina: cantitate pentru 12 luni - 500.000 litri
- Motorina: cantitate pentru 12 luni - 3.000.000 litri
- Total: 3.500.000 litri

- Datorita imposibilitatii stocarii carburantilor, Posta solicita achizitionarea carburantilor prin alimentarea la pompa, pe baza de card nominalizat pe fiecare mijloc de transport, care va fi comunicat de catre autoritatea contractanta si identificat prin numarul de inmatriculare, securizat cu cod PIN, fara a plati numerar la fiecare alimentare.
- ofertantul va oferi autoritatii contractante pe toata perioada contractului carduri de alimentare carburant gratuit.
- Posta solicita astfel ca ofertantul sa asigure cel putin 300 de statii de alimentare carburanti, distribuite in cel putin 65 localitati".


Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31.05.2016. Sedinta de deschidere a ofertelor va avea loc in aceeasi zi.

Pentru detalii vedeti caietul de sarcini atasat.


Citeste mai multe despre   [P]Afaceri de 243 miliarde de lei, profit in crestere si mai multi salariati:rezultatele  celor mai importante 2900 de companii antreprenoriale romanesti, analizate in Studiul "Campioni in Business" 2016

Proiectul "Campioni in Business" organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana si PwC Romania cu sprijinul Asociatiei Triple Helix Romania - descopera, promoveaza si premiaza cele mai performante companii antreprenoriale romanesti, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari. Misiunea proiectului este de a sustine performanta in afaceri, de a prezenta cele mai dinamice companii romanesti si de a crea o comunitate puternica a antreprenorilor romani.
882 vizualizari
  • +1 (1 vot)    
    Castiga cei mai buni (Joi, 7 aprilie 2016, 22:00)

    echidistantul_ [utilizator]

    Adica Lukoil. Carburanti ieftini si buni, statii multe.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă