Conducerea Orange Romania a hotarat in data de 18 iulie 2016 completarea obiectului secundar de activitate cu o noua linie - 'Cercetare si dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie' - Cod CAEN 7219, potrivit deciziei publicate saptamana trecuta in Monitorul Oficial. Contactati de HotNews.ro, oficialii Orange au precizat ca decizia a fost luata pentru a sustine activitatile de cercetare, dezvoltare si inovare aflate deja in desfasurare, precum si proiectele derulate in parteneriate cu universitati politehnice si start-up-uri din Romania, dar si institutii publice si private la nivel national si european.

decizie OrangeFoto: Captura Monitorul Oficial
  • "Orange doreste sa le ofere clientilor produse si servicii inovatoare care sa raspunda nevoilor acestora. Pentru a sustine activitatile de cercetare, dezvoltare si inovare aflate deja in desfasurare, Consiliul de Administratie Orange Romania a hotarat completarea obiectului secundar de activitate cu o noua linie - 'Cercetare si dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie' - Cod CAEN 7219. Acest lucru vine in sustinerea proiectelor derulate de Orange Romania in parteneriate cu universitati politehnice si start-up-uri din Romania, dar si institutii publice si private la nivel national si european.", au precizat pentru HotNews.ro oficialii Orange Romania.

Orange Romania a inregistrat in primele sase luni din acest an venituri in valoare de 475,9 milioane euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara din 2015, potrivit datelor anuntate marti de grupul francez. Pe de alta parte, in aceeasi perioada de referinta, liderul pietei locale de comunicatii mobile a ajuns la 9.846.000 clienti (n.a SIM-uri valabile), in scadere cu 359.000 de clienti. Operatorul precizeaza ca 1.600.000 de clienti utilizeaza servicii 4G, cu o crestere de 2,8 ori comparativ cu perioada similara a anului trecut.