Companiile, indiferent de aria de activitate sau dimensiune, trebuie sa se concentreze pe activitatile lor principale, fara griji legate de furnizarea serviciilor de telecomunicatii. Au nevoie de o conexiune stabila si acoperire 4G extinsa, de controlul costurilor, in special in strainatate, de securitate pentru date pe orice dispozitiv, respectiv de acces si disponibilitate a datelor lor. Intr-un singur cuvant: mobilitate - acesta reprezentand astazi un element cheie in succesul sau esecul unei afaceri.

Telekom Foto: Smile Media

Telekom Romania vine in sprijinul IMM-urilor din Romania prin introducerea unui portofoliu imbogatit de servicii mobile, care ofera o experienta 4G, trafic de date suplimentar, mai mult beneficii in roaming si date securizate prin licente Norton Security Online.

Toate abonamentele incluse in noul portofoliu Business Office ofera viteza maxima de date in functie de aria de acoperire, chiar si dupa ce traficul inclus in abonament este consumat. Mai mult, primii 250 MB peste traficul inclus in abonament sunt tarifati cu 0,01 euro/MB, iar dupa acest prag, clientul va fi taxat cu 0,005 euro/MB, un tarif cu 50% mai mic fata de pretul standard pentru traficul de date suplimentar. In plus, incepand cu Business Office 12, clientii beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in zona internationala 1 (retele fixe Europa, retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel) si de o licenta pentru solutia de securitate Norton Security Online care poate fi instalata pe orice dispozitiv preferat, inclusiv pe telefonul mobil.

Toate abonamentele, incepand cu Business Office 31, includ 5000 de minute lunar pentru apeluri primite si efectuate in roaming in cadrul Grupului 1 (tarile UE, Elvetia, Gibraltar, Islanda, Lichtenstein si Norvegia).

In functie de tipul de abonament, clientii business ai Telekom au incluse in oferta pana la 1500 de minute internationale in Zona 2 (retele mobile din Europa), pana la 9GB trafic de date national si pana la 1500 de SMS-uri si 3GB de trafic de date in roaming pentru statele din Grupul 1

De asemenea, clientii au posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente de ultima generatie, cu preturi incepand de la 1 leu.

Portofoliul Business Office introduce opt planuri tarifare cu preturi intre 3 euro si 55 euro fara TVA.

Mai multe informatii despre noile abonamente si planurile tarifare aferente sunt disponibile aici:https://www.telekom.ro/business/business-office/