Cum vrea Posta sa elimine cazurile de indisponibilitate a serviciilor IT: Licitatie de peste 8,6 milioane de euro pentru achizitia de imprimante in urmatorii 5 ani

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 18 septembrie 2017, 14:21 Economie | Telecom

Factor Postal
Foto: Posta Romana
 documente
(18 Sep 2017) PDF, 808KB
Posta Romana a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de imprimante in scopul eliminarii cazurilor de indisponibilitate a serviciilor IT (defectiuni frecvente datorate vechimii echipamentelor actuale), contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 8,6 milioane de euro, potrivit unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul presupune incheierea unui acord-cadru pe o perioada de 5 ani cu un singur operator economic, fara reluarea competitiei pentru atribuirea contractelor subsecvente, pentru achizitia de imprimante multifunctionale si imprimante laser.

  • "Achizitia vizeaza subunitati postale de la nivelul CNPR si presupun ca furnizorul sa puna la dispozitia achizitorului (C.N. Posta Romana) echipamentele de printare, consumabile, servicii de depanare periodica, sau la incident, inclusiv serviciile de transport si punere in functiune a acestora", se arata in anuntul de licitatie.

In privinta conditiilor solicitate firmelor care doresc sa participe la Licitatie, posta solicita ca operatorii interesati sa aiba media cifrei de afaceri pentru ultimele 3 exercitii financiare de minim 8.000.000 lei. De asemenea, valoarea cumulata a principalelor servicii prestate similare cu obiectul principal al contractului (servicii de scanare, printare, facturare, foto-copiere), in cursul ultimilor 3 ani sa fie de minim 4.000.000 lei fara TVA.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este 19 octombrie 2017. Data limita de evaluare a ofertelor este 19 februarie 2018.

  • Pentru detalii vedeti Caiaetul de sarcini atasat articolului.


Citeste mai multe despre   
Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

749 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă