Orange Romania va aplica incepand de joi, 17 ianuarie, tarife cu pana la 50% mai mici la convorbirile efectuate de clientii prepay catre retele de telefonie din Moldova, Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si Europa, informeaza un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.

"Din 17 ianuarie, un minut de convorbire catre Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si retelele mobile din Europa costa 50 eurocenti. Pentru apelurile catre retelele fixe din Europa, Orange a redus tarifele la apelurile internationale cu 50%, pana la 30 eurocenti pe minut. De asemenea, apelurile de pe cartelele Orange PrePay catre Republica Moldova costa cu 17% mai putin, respectiv 30 eurocenti pe minut", se arata in comunicatul Orange Romania.

Anul trecut, numarul de clienti Orange Romania a depasit 9,3 milioane clienti. Pe piata locala de telefonie mobila mai activeaza Vodafone cu peste 8,5 milioane de clienti, Cosmote cu trei milioane clienti si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu peste 500.000 de abonati.