Ministerul Comunicatiilor a selectat firma care ar trebui sa identifice cum ar putea fi capitalizata Posta, fara ca operatiunea sa fie atacata in instanta

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Marţi, 7 noiembrie 2017, 11:17 Economie | Telecom

Discutii pentru capitalizarea Postei
Foto: MCSI
Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a semnat marti, 7 noiembrie, un contract de consultanta juridica si financiara cu firma SCA Bohalteanu si Asociatii, in cadrul operatiunii de capitalizare a Postei Romane, a anuntat Ministerul Comunicatiilor. Firma, selectata in urma depunerii mai multor oferte, 'va analiza impactul majorarii de capital prin metodele prevazute de Legea 31/1990', iar 'solutia identificata trebuie discutata si agreata cu Fondul Proprietatea, pentru ca decizia Adunarii Generale Extraordinara a Actionarilor (AGEA) sa nu poata fi contestata in instanta si pentru a evita intarzieri nejustificate fata de calendarul stabilit in implementarea operatiunii de majorare a capitalului', precizeaza institutia.

  • "Fondul Proprietatea, actionarul minoritar, nu si-a manifestat intentia de a participa la capitalizare alaturi de minister desi, in toate comunicarile pe care cei doi parteneri le-au avut Fondul Proprietatea a sustinut importanta capitalizarii CNPR. Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, precizeaza ca toti partenerii trebuie sa dea dovada de responsabilitate pentru ca sa fie respectat calendarul stabilit in procesul de capitalizare a companiei Posta Romana.", se arata in comunicatul Ministerului.

Termenul pana la care firma castigatoare trebuie sa prezinte raportul este 15 noiembrie 2017. Valoarea totala a contractului este de maximum 10.000 de lei, inclusiv TVA.
Contractul este valabil pana la data de 31 decembrie 2017.     

Posta Romana este detinuta de statul roman, prin Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea in proportie de 25%.


Citeste mai multe despre   


Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

555 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă