Orange Romania a anuntat marti lansarea unei optiuni care va permite, incepand cu 3 iulie, atat abonatilor cat si clientilor PrePay, 10 minute de convorbiri in roaming la pretul de 4 euro (cu TVA inclus). Potrivit datelor operatorului, noua optiune aduce reduceri de 31% si respectiv 18% la tarifele convorbirilor in roaming efectuate de abonati si respectiv clientii PrePay, comparativ cu aplicarea tarifului unic european de 0,49 euro pe minut.

Oficialii Orange spun ca aceasta optiune, numita Permis de Vacanta, este prima din Romania cu minute incluse pentru serviciile de comunicare mobila in roaming si pentru utilizatorii PrePay. Cele 10 minute pot fi utilizate timp de o luna atat pentru initierea apelurilor, cat si pentru primirea acestora.

„Cu Permis de Vacanta clientii Orange vorbesc in roaming la tarife mai mici decat tariful unic european. Dorim ca toti clientii nostri care calatoresc in strainatate sa foloseasca serviciile de roaming de la Orange si pentru aceasta vom continua sa venim in intampinarea dorintelor clientilor nostri cu servicii si oferte atractive”, spune Irina Pana, International Roaming Manager la Orange Romania.

Optiunea anuntata astazi se adauga altora lansate recent de Orange, prin care operatorul a redus tarifele la internet si convorbiri in roaming, precum Travel Data Monthly, Travel Data Daily sau Favourite Countries pentru convorbiri in roaming si internationale.

Orange Romania a depasit, la sfarsitul primului trimestru al acestui an, pragul de 10 milioane clienti (n.r. cartele SIM active), in timp ce veniturile au crescut cu 8,4% pana la 307 milioane euro. Directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat, estimeaza ca in acest an compania va ajunge la 10,7 milioane clienti.