Orange va vinde terminalul iPhone 3G produs de Apple la un pret minim de 179 euro, pentru varianta de 8GB, impreuna cu un abonament de 59 euro pe luna timp de doi ani de zile si la un pret maxim de 489 euro, pentru varianta de 16GB, impreuna cu un abonament de 39 euro pe luna timp de un an de zile, au declarat miercuri, pentru HotNews.ro, oficialii Orange Romania. Telefonul costa intre 179 euro si 489 euro, in functie de modelul ales, precum si de tipul si de perioada abonamentului utilizat, potrivit informatiilor Orange.

Operatorul a precizat ca va prezenta oferta comerciala completa pentru iPhone 3G in cursul acestei zile numai celor care au facut precomenzi si in mod public pe site-ul propriu, pe 22 august.

Potrivit Orange, prin programul de fidelizare Orange Thank You, telefonul poate fi achizitionat la tarife reduse. Astfel, cei care isi activeaza o optiune in valoare de 12 euro pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la 289 euro. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste 32 euro, pretul telefonului ajunge la 209 euro.

In noaptea de 21 spre 22 august, la ora 0:00 in sase magazine din tara, pe 22 august, de la 8:30 in toate magazinele Orange din tara si ale partenerilor

Fanii telefonului vor avea posibilitatea sa achizitioneze accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar si o gama extinsa de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, si in curand folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon etc.

iPhone 3G va fi lansat oficial in noaptea de 21 august spre 22 august, la ora 00:00 in sase orase, respectiv Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta. Reprezentantii Orange au precizat pentru HotNews.ro ca telefonul va putea fi achizitionat pe 22 august in toate magazinele Orange din tara, dupa ora 8:30 dimineata, dar si in 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say si din reteaua magazinelor Apple Premium Reseller din Romania. Nu in cele din urma, dispozitivul va putea fi achizitionat si pe internet din Orange Web Shop - https://www.orange.ro/iphone.