500 de cupluri care se vor casatori la data de 1 noiembrie vor primi gratuit pentru un an de zile 1000 de abonamente Zapp, actiune desfasurata concomitent in Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara, a anuntat miercuri operatorul de telefonie mobila. Cuplurile vor putea sa ridice promotia din orice magazin Zapp in decurs de 10 zile, pe baza unui pliant al operatorului primit la oficiul starii civile si a certificatului de casatorie. Potrivit oficialilor Zapp, conceptul campaniei a fost dezvoltat de agentia Vitrina Advertising si a costat cateva zeci de mii de euro.

Fiecare cuplu va primi gratuit pentru 1 an de zile doua abonamente-Zapp Unic 4 si Zapp Unic 6, tariful perceput pentru apelurile efectuate in orice retea nationala si la orice ora fiind de 0,084 euro (plus TVA). Pe langa tariful unic utilizatorii mai beneficiaza de pana la 60 de minute nationale incluse, minute in reteaua Zapp incluse si pana la 500 de sms-uri in reteaua Zapp.

Campanie de cateva zeci de mii de euro

"Dupa discutiile cu primaria, ne asteptam ca in fiecare oras al campaniei si in cazul Bucurestiului in fiecare sector, sa aiba loc intre 35 si 40 de casatorii si daca se va depasi acest numar, cel mai probabil Zapp va suplimenta numarul abonamentelor. Campania este un concept dezvoltat de Vitrina Advertising si a costat cateva zeci de mii de euro, fara a lua in calcul pretul abonamentelor platit de noi timp de un an de zile", a declarat pentru HotNews.ro Carmen Lazar, directorul de comunicare al Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp.

In privinta numarului de utilizatori, Telemobil nu a mai facut un anunt in acest sens din iulie 2007, cand se inregistrau 500.000 abonati. Operatorul este asteptat sa lanseze pana la sfarsitul acestui an o oferta de cartele prelatite.