Vodafone Romania a lansat miercuri noi abonamente care ofera intre 100 MB si 500 MB trafic de date si intre 100 si 400 de minute nationale incluse, la pachet cu telefoane de top precum BlackBerry Bold, BlackBerry 8110, HTC Touch Pro si Nokia E71. In functie de planul tarifar ales, preturile telefoanelor variaza intre 0 si 419 euro, iar costurile lunare ale abonamentelor sunt intre 20,23 euro si 79,73 euro. Operatorul promite ca va comercializa in curand BlackBerry Storm, primul laptop sub brandul Vodafone si HTC Touch HD, fara a da mai multe detalii.

Potrivit informatiilor operatorului, oferta este valabila pana la sfarsitul acestui an, preturile incluzand TVA.

"Ne bucuram sa lansam patru modele de telefoane performante, la cele mai bune preturi de pe piata, impreuna cu o oferta care imbina serviciile de date mobile si voce. De asemenea, exclusiv la Vodafone, clientii nostri vor beneficia in curand de produse unice, precum BlackBerry Storm si primul laptop sub brandul Vodafone”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Vodafone nu a dat detalii despre momentul lansarii exacte in Romania a primului telefon cu ecran tactil produs de Research in Motion (RIM), BlackBerry Storm. Grupul Vodafone a anuntat in luna octombrie ca telefonul va fi disponibil exclusiv in reteaua operatorului in Europa, India, Noua Zeelanda, precum si in SUA, prin Verizon Wireless, incepand cu luna noiembrie 2008.