Romtelecom a lansat un pachet de servicii pentru companii, care include telefonie fixa, internet broadband, televiziune si gazduire web, a anuntat joi compania. Pachetul este disponibil in trei variante, pretul abonamentelor plecand de la 31,05 euro/luna (fara TVA).

Pachetul, intitluat Complete Office include, in functie de tipul abonamentului, una sau doua linii telefonice Voce Business cu pana la 500 minute nationale in reteaua Romtelecom si 100 de minute lunar catre retele mobile, conexiune la Internet Clicknet cu viteze de 2,6 respectiv 8 Mbps, pachetul Dolce Variety Special si servicii Be Online de gazduire web.

Pachetele sunt disponibile in 3 variante: Complete Office 120, 300 si 500, iar preturile abonamentelor, care incep de la 31,05 euro/luna (fara TVA) includ reduceri intre 30% si 40% fata de tariful de lista al produselor din pachet.

In plus, Romtelecom a mai anuntat ca tot din luna noiembrie, pentru toate abonamentele care includ acces la Internet Clicknet de 6, respectiv 8 Mbps, clientii companiei primesc o licenta antivirus pentru un an de zile, fara a plati costuri suplimentare.