Yahoo! este la saptamani distanta de gasirea unui succesor pentru conducerea companiei, dupa demisia lui Jerry Yang si mai are inca de redus lista de candidati pentru aceasta pozitie, o numire urmand a fi facuta in ianuarie sau poate chiar mai tarziu, informeaza Bloomberg, citand surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul. Potrivit Wall Street Journal, fostul director executiv al grupului Vodafone, Arun Sarin, se numara printre persoanele luate in calcul pentru aceasta functie.

Yahoo! cauta un director executiv care sa decida in privinta viitoarei mutari a companiei, dupa ce Yahoo! a refuzat in acest an oferta de preluare din partea Microsoft de peste 47,5 miliarde dolari.

Purtatorul de cuvant al Yahoo!, Kim Rubey, nu a dorit sa comenteze, iar Arun Sarin nu a putut fi contactat pentru declaratii in aceasta privinta.

Arun Sarin si-a anuntat plecarea din fruntea Vodafone, cea mai mare companie de telefonie mobila din lume, in luna mai a acestui an, decizie surprinzatoare in conditiile in care acesta declarase cu un an in urma ca nu va parasi compania in 2008. Sarin a preluat functia de director executiv al Vodafone in 2003, sub conducerea sa grupul extinzandu-se in piete emergente prin achizitii in Turcia si India.