Investitiile cumulate ale Orange in Romania in perioada 1997-2008 au depasit 1,6 miliarde de euro, dintre care circa 200 de milioane euro au fost investiti anul acesta in extinderea retelei de telecomunicatii, in dezvoltarea retelei de distributie a serviciilor Orange si in lansarea de noi produse si servicii, potrivit informatiilor operatorului. Orange a mai anuntat luni extinderea retelei de distributie, prin deschiderea unui nou magazin in Timisoara.

Orange a anuntat luni atingerea tintei de a incheia acest an cu peste 100 de magazine proprii, prin deschiderea celui de-al 101-lea magazin in Timisoara.

„Numai in acest an am investit aproape 5 milioane de euro in extinderea retelei de distributie Orange prin deschiderea unor noi magazine proprii si sustinerea partenerilor eficienti care s-au extins in orase si in zonele rurale. Anul viitor vom continua sa ne urmam strategia de dezvoltare echilibrata a retelei de distributie, prin deschiderea de noi Orange shop-uri si sustinerea partenerilor eficienti in extinderea teritoriala a propriilor retele de magazine”, a spus Florin Popa, director de distributie si vanzari al Orange Romania.

In afara de magazinele proprii, reteaua de distributie a operatorului mai cuprinde in prezent 1.100 de magazine partenere si aproximativ 35.000 de puncte de vanzare a cartelelor preplatite.