UPC Romania a lansat un portal cu jocuri video, care pot fi accesate si rulate doar de catre abonatii la televiziunea digitala a companiei, a anuntat marti operatorul de comunicatii prin cablu. Momentan sunt disponibile doar patru jocuri, care pot fi jucate direct de pe telecomanda televizorului, la pretul de 1 leu pe sesiunea de joc.

Abonatii televiziunii digitale UPC pot accesa noul serviciu cu ajutorul media-box-ului deja achizitionat si a telecomenzii televizorului.

Conform informatiilor oficialilor UPC, cele patru jocuri se numesc: Alien Hunter, Diamond Hunt, Sea Squad si Underworld.

In luna decembrie a anului trecut, UPC Romania a anuntat atingerea pragului de 100.000 de abonati la serviciul de televiziune digitala, operatorul de comunicatii prin cablu sustinand ca are in prezent peste 1,3 milioane de clienti pe piata romaneasca.

Potrivit datelor grupului Liberty Global, din care face parte si compania olandeza UPC, in primele noua luni din acest an, numarul total de clienti ai UPC Romania scazuse cu 6%, pana la 1,28 milioane abonati, in conditiile unei scaderi semnificative a utilizatorilor de cablu analog.

Mai multe detalii aici