Vodafone Romania a lansat marti primele oferte de voce si date disponibile exclusiv prin magazinul online al companiei, care potrivit oficialilor operatorului vin cu tarife mai avantajoase la abonamentul lunar si viteze duble de transfer a datelor mobile. In luna decembrie a anului trecut, Orange Romania a anuntat ca va vinde exclusiv in magazinul online un nou abonament de date si ca va permite comercializarea prin magazinul online a tuturor abonamentelor de date si laptopuri ale companiei.

Incepand de astazi, pana pe 28 februarie 2009, Vodafone vinde exclusiv prin magazinul propriu online, patru tipuri de abonamente de voce si date. Primul abonament de voce, Vodafone eComplet, include 50 de minute nationale, 150 de minute in retea, 150 de SMS-uri in retea si acces nelimitat la internet de pe telefonul mobil, la 7,37 Euro / luna (TVA inclus).

Cel de-al doilea, Vodafone eComplet in retea, include 25 de minute nationale, 200 de minute in retea, 200 de SMS-uri in retea si acces nelimitat la internet de pe telefonul mobil, la tariful de 7,37 Euro / luna (TVA inclus).

Oferta de date mobile aduce viteze duble de transfer al datelor pentru pachetele Unlimited Mobile Internet 1 Mbps (9 euro/luna fara TVA) si Unlimited Mobile Internet 3,6 Mbps (15 euro/luna fara TVA), sustin oficialii Vodafone.

Anuntul Vodafone vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut, Orange Romania comunica lansarea unui nou abonament de internet, vandut exclusiv prin magazinul virtual al operatorului. Tot atunci, Orange anunta ca va permite comercializarea tuturor abonamentelor de date si laptopuri ale companiei prin magazinul propriu online.