Noul telefon de tip smartphone, BlackBerry Curve 8900, cel mai subtire telefon produs de Research In Motion (RIM) pana in prezent (13,5 mm) va fi vandut in toate magazinele Orange si in cele partenere din Romania, la preturi care variaza intre 229 euro si 319 euro (cu TVA) in functie de abonamentul ales, a anuntat miercuri Orange Romania. Fara abonament, telefonul costa 365 euro (cu TVA).

"Vanzarile de smartphone-uri ale Orange au crescut cu 20% in 2008 fata de 2007 si suntem convinsi ca lansarea unor smartphone-uri precum BlackBerry Curve 8900, care imbina cele mai bune servicii de acces e-mail si internet cu capacitati multimedia generoase, va fi extrem de atragatoare pentru clientii nostri,” a declarat Razvan Sturza, Product Manager Orange Romania.

Potrivit informatiilor Orange Romania, furnizate HotNews.ro, noul telefon se va vinde impreuna cu patru tipuri de abonamente, respectiv Start, Plus, Intensive sau Unlimited.

Telefonul costa 319 euro si respectiv 299 euro impreuna cu abonamentul Blackberry Start pe un an si respectiv doi ani. BlackBerry Curve 8900 costa 279 euro impreuna cu celelalte trei abonamente pe durata de un an, si respectiv 229 euro impreuna cu contracte pe doi ani. Fara abonament, telefonul costa 365 euro (preturile includ TVA).

Cu o greutate de aproximativ 110 grame si dimensiuni de 109 x 60 x 13,5 milimetri, BlackBerry Curve 8900 este cel mai subtire smartphone BlackBerry de pana acum. Telefonul nu ofera conexiune 3G, dar dispune de banda cvadrupla si suport EDGE, conectivitate Wi-Fi, functie GPS, tastatura QWERTY integrala, un sistem de navigare intuitiv cu trackball si camera foto de 3,2 megapixeli.

Mai multe detalii despre planurile tarifare, aici.