Zapp a anuntat miercuri lansarea unui pachet de servicii de voce si sms traditionale, acces la email si internet si comunicare de tip messenger sau telefonie prin internet, impreuna cu telefonul Z910i in standard CDMA. Pachetul este disponibil atat in forma postpaid cat si prepaid, in cinci planuri tarifare, iar pretul telefonului Z910i porneste de la 50 euro (cu TVA), pentru un abonament de 24 euro/luna pe doi ani.

La abonament, pachetul este disponibil in doua variante, respectiv Basic si Plus, fiind oferit acces nelimitat catre instant messenger si email. In prima varianta, abonamentul costa lunar 12 euro si ofera 100 MB de date, pretul unui apel in alte retele fiind de 0,10 euro/minut, iar pentru un SMS de 0,05 euro. Promotional, in primele doua luni, se ofera gratuit opetiunea cu 3000 de minute de apeluri de voce catre messenger. Telefonul Z910i costa 80 euro la acest tip abonament pe doi ani, si 150 euro la un contract pe un an.

A doua varianta de abonament, de 24 euro/luna, permite internet nelimitat, minute si sms-uri nelimitate in reteaua Zapp, precum si apeluri nelimitate de telefonie prin internet. La acest tip de abonament, telefonul costa 50 euro la un contract pe doi ani si 110 euro in cazul contractelor pe un an.

"Oferta actuala de servicii de telefonie nu exploateaza pe deplin potentialul telefoanelor mobile sau al tehnologiilor disponibile. Pentru noi a fost doar logic si natural ca un client care utilizeaza serviciul de sms sa poata de asemenea sa trimita si emailuri sau sa comunice cu ajutorul instant messenger-ului. Mai mult decat atat, am decis sa oferim o alternativa si utilizatorilor care folosesc foarte intens serviciul de voce, oferindu-le acum si minute de telefonie prin internet, catre yahoo messenger si alti furnizori de servicii de telefonie prin internet", a declarat Chris Bataillard, directorul executiv al Zapp.

Pachetul prepaid costa 199 euro cu credit initial de 20 euro, aici intrand si pretul terminalului. De asemenea, promotional, in primele doua luni se ofera internet nelimitat si optiunea cu 3000 minute de telefonie prin internet. Dupa terminarea creditului, pachetul prepaid este disponibil in trei variante. Prima, cu o perioada de valabilitate de o zi, ofera internet nelimitat si necesita un credit de 1,9 euro.

A doua varianta, cu o perioada de valabilitate de o saptamana, are un credit de 3 euro incluzand 30 MB de date, iar ultima, are o valabilitate de un an, creditul necesar fiind de 10 euro si avand 100 MB de date. Planul de voce activat pe pachetul prepaid este NoPay. Telefonul poate fi de asemenea, conectat ca modem la un PC sau laptop.