Vodafone a lansat miercuri o extraoptiune, valabila 12 luni de la activare, dedicata comunitatii maghiare din Romania, care permite apeluri de pe mobil la orice retea fixa din Ungaria, la tarif de 7 eurocenti/minut si catre orice retea mobila, la 20 eurocenti/minut. In plus, serviciul Vodafone Internet pe mobil ofera stiri si din Ungaria in limba maghiara, iar abonatii Vodafone din Covasna, Harghita si Mures primesc 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua Vodafone.

Extraoptiunea de apeluri internationale catre Ungaria este gratuita si se poate activa prin trimiterea unui SMS gratuit. Oferta este disponibila la nivel national, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii de cartela, pana la 31 mai 2009.

De asemenea, serviciul Vodafone Internet pe Mobil ofera clientilor operatorului stiri si in limba maghiara, precum si melodiile celor mai cunoscuti artisti, in portalul mobil Vodafone live!. Oferta poate fi accesata printr-un SMS gratuit de catre clientii care au deja activ acest serviciu, iar cei care vor sa-si activeze serviciul o pot face printr-un apel gratuit.

Operatorul a mai anuntat ca pana la 31 mai 2009 abonatii din judetele Covasna, Harghita si Mures primesc 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua Vodafone.

In trimestrul incheiat in luna decembrie 2008, Vodafone a ajuns la peste 9,6 milioane utilizatori pe piata din Romania (nr. numar de SIM-uri active), dar veniturile din servicii au crescut cu doar 1% fata de o crestere de 18,8% in trimestrul similar din anul precedent. De asemenea, venitul mediu pe utilizator a fost 10,10 euro, fata de 11,08 euro in perioada similara a anului precedent.