Utilizatorii prepaid ai Vodafone isi pot alege incepand de luni un numar pereche la activarea cartelei, primind in schimb 100 de minute la activare si 100 minute la fiecare reincarcare, care se impart in mod egal intre cele doua numere, a anuntat operatorul. Minutele sunt valabile 30 de zile, pot fi utilizate exclusiv intre cele doua numere pereche, iar cele neconsumate nu se reporteaza. Operatorul a mai lansat un pachet de cinci euro cu doua SIM-uri, care permite activarea de extraoptiuni atat individuale, cat si la comun pentru ambele numere.

Pachetul de cinci euro contine doua numere pereche consecutive, o cartela avand credit initial de 4 euro, iar cealalta credit initial zero, pe ambele numere putand fi activate atat o extraoptiune de 4 euro credit/luna (400 minute in retea, 400 de sms-uri in retea si 20 minute nationale si internationale) ori o extraoptiune de 6 euro credit luna, in urma careia cele doua numere au impreuna 600 de minute in retea, 600 de sms-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale. Cu aceasta extraoptiune, doar unul dintre cei doi utilizatori plateste, iar minutele si SMS-urile primite se impart in mod egal intre cele doua numere.

Prima extraoptiune poate fi activata pana la 23 aprilie 2009 si poate fi mentinuta pana in mai 2010. Mai multe detalii aici.

In trimestrul incheiat in luna decembrie 2008, Vodafone a ajuns la peste 9,6 milioane utilizatori pe piata din Romania (nr. numar de SIM-uri active), dar veniturile din servicii au crescut cu doar 1% fata de o crestere de 18,8% in trimestrul similar din anul precedent.