Orange a anuntat joi lansarea unei oferte prin care terminalul iPhone 3G atat in varianta cu memorie de 16 GB cat si in cea de 8 GB poate fi cumparat pana pe 23 iunie, exclusiv in magazinul online al operatorului, la pretul de 309 euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament de 20 euro (TVA inclus) pe doi ani.

Noul abonament vandut exclusiv pe magazinul online al operatorului, recent inaugurat de operator, ofera 180 de minute pentru convorbiri in orice retea nationala, 50 de mesaje scrise si asigura 500 MB pentru browsing de internet, fiind disponibil atat pentru clientii noi cat si existenti ai companiei.

Utilizatorii iPhone 3G care doresc mai multe minute de convorbire, mesaje scrise si trafic de date mai au la dispozitie doua abonamente dedicate iPhone, cu tarife lunare de 39 euro (fara TVA) si respectiv 59 euro (fara TVA).

Terminalul iPhone 3G poate fi cumparat si fara abonament (la liber) la preturi de 519 euro (TVA inclus) in cazul modelului de 8 GB si la un pret de 609 euro (TVA inclus) pentru versiunea de 16 GB. Telefonul este insa codat in reteaua Orange, care este operatorul exclusiv al iPhone in Romania, iar potrivit informatiilor oficialilor companiei decodarea terminalului costa 100 de euro.

In aceasta saptamana, Apple a prezentat un nou model iPhone, despre care sustine ca este cel mai rapid si puternic de pana acum, respectiv iPhone 3G S, care ar urma sa se vanda pe piata americana din 19 iunie si in mai mult de 80 de tari in saptamanile urmatoare, la preturi recomandate de retail de 199 dolari (modelul de 16 GB) si respectiv 299 dolari (modelul de 32 GB) la pachet cu abonamente AT&T. Producatorul a anuntat de asemenea reducerea la jumatate a pretului la telefonul iPhone 3G, modelul cu memorie de 8GB, la 99 dolari fata de 199 dolari anterior.