Zapp va acorda gratuit elevilor cu rezultate exceptionale din sase licee din orasele Caracal, Roman si Piata Neamt, circa 1.400 de telefoane mobile functionale doar in reteaua CDMA impreuna cu servicii prepaid in valoare de 15 lei incluse gratuit pentru prima luna, a anuntat joi operatorul de telefonie mobila. Nici de aceasta data, oficialii Zapp nu au dorit sa ofere detalii privind numarul de clienti din Romania, precizand ca acest proiect este unul strict social in care nu se urmareste obtinerea de profit.

"Este un proiect social care nu are scop comercial si prin urmare nu se urmareste obtinerea de profit", a declarat pentru HotNews.ro, Carmen Lazar, directorul de comunicare al Zapp Romania.

Utilizatorii au la dispozitie practic toate beneficiile ofertei de servicii Zapp No Pay, prima oferta de servicii prepaid de voce a operatorului, prin care primesc opt eurocenti pentru fiecare minut de apel primit din alte retele, nationale sau internationale.

Oficialul Zapp nu a dorit sa ofere detalii privind numarul de clienti din Romania sau numarul celor castigati in urma lansarii serviciilor prepaid, in iarna anului trecut. Zapp nu a mai facut un anunt privind numarul de clienti din Romania, din luna iulie 2007, cand compania inregistra 500.000 abonati, in timp ce in presa locala au inceput sa apara tot mai multe informatii privind o posibila prealuare a operatorului de catre Cosmote Romania.