Vodafone Romania a anuntat luni lansarea unui nou pachet de servicii care permite acces la e-mail si Internet, direct de pe telefonul mobil, respectiv 50 MB trafic de date, la pretul de 7,14 euro/luna pret cu TVA. Operatorul a anuntat si disponibilitatea, exclusiv in magazinele Vodafone, a doua noi telefoane de tip smartphone, care pot fi cumparate impreuna cu noul pachet de servicii si cu un abonament de voce pe doi ani.

Compatibil cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, serviciul Outlook Mobile permite utilizatorilor sa aiba acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si la alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Operatorul a mai anuntat cu aceasta ocazie disponibilitatea a doua noi telefoane de tip smartphone, Vodafone 1230 si Samsung C6625 (in urmatoarele zile), care pot fi cumparate la preturi speciale de 19 euro (TVA inclus) si respectiv 79 euro (TVA inclus) impreuna cu noul pachet de servicii, precum si cu abonamentul de voce Vodafone 400 incheiat pe o perioada de doi ani.

Noile telefoane pot fi achizitionate si impreuna cu orice abonament de voce din oferta Vodafone Romania. Vodafone 1230 este disponibil la preturi incepand de la 69 Euro (cu TVA), iar Samsung C6625 va fi disponibil incepand de la 129 Euro (cu TVA), pentru contractele incheiate pe 2 ani, in functie de abonamentul ales.

Vodafone Romania a inregistrat un profit operational inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare de 527 milioane euro in anul fiscal 2008/2009, incheiat in luna martie din acest an, in scadere cu 3,5% fata de anul fiscal anterior. La sfarsitul lunii martie din acest an, Vodafone avea in Romania peste 9,58 milioane clienti (n.r numar de SIM-uri active), in crestere cu 7,5% fata de anul fiscal anterior, insa fata de sfarsitul lui 2008 numarul clientilor a scazut cu 0,63%.