Serviciul Yahoo! destinat telefoanelor mobile, Yahoo! Mobile, care permite acces la motorul de cautare al companiei, e-mail, retele sociale sau mesagerie instantanee este personalizat momentan pentru alte noua tari si poate fi accesat de peste alte 100 de modele de telefoane mobile la nivel mondial, a anuntat marti compania.

Serviciul este in prezent disponibil in versiuni adaptate pentru 17 tari din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii si poate fi accesat prin intermediul a peste 400 de modele de telefoane mobile, inclusiv de pe terminalul iPhone al Apple.

Yahoo! Mobile pentru Internet poate fi accesat la http://new.m.yahoo.com de peste 400 de telefoane mobile la nivel mondial, aplicatia Yahoo! Mobile iPhone fiind disponibila in prezent in magazinul virtual al Apple, App Store.

Atat serviciul Yahoo! Mobile pentru Internet cat si aplicatia Yahoo! Mobile pentru iPhone au fost initial disponibile pentru opt tari, respectiv Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania, Franta, India, Indonezia si Filipine inca din luna aprilie a acestui an.

In urmatoarele luni este asteptata lansarea acestor aplicatii in versiuni adaptate si pentru alte tari.