iPhone 3G S, despre care Apple sustine ca este cel mai rapid si puternic iPhone de pana acum, va putea fi pre-comandat de vineri dupa-amiaza in Romania prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul Orange Romania, unicul distribuitor autorizat al acestui terminal pe piata locala, a anuntat joi operatorul. Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata a noului model iPhone, persoanele inregistrate pe website vor fi contactate pentru a li se oferi informatii privind oferta comerciala.

Formularul va fi disponibil la adresa www.orange.ro/iphone. In exclusivitate, cei care isi doresc imediat un iPhone 3GS il pot comanda din magazinul online Orange in oferta cu abonament iPhone dedicat, prin programul de loialitate Orange Thank You sau la pret intreg. Livrarea se va face gratuit printr-un curier rapid, chiar in ziua sosirii terminalului pe piata.

Operatorul nu a oferit mai multe detalii privind pretul acestuia sau data exacta a lansarii pe piata din Romania. Anterior, oficialii Orange au precizat ca "telefonul va fi lansat in Romania in luna iulie".

Orange este unicul distribuitor autorizat iPhone pe piata romaneasca. Noul iPhone 3GS este cel mai rapid model, beneficiind de conectivitate HSDPA 7,2 Mbps, este dotat cu functia de inregistrare video, camera foto cu rezolutie de 3 MP, o baterie imbunatatita care asigura o durata mai lunga de viata intre incarcari si o multitudine de alte functii noi si caracteristici imbunatatite fata de modelele precedente.