Siemens Enterprise Communications impreuna cu distribuitorul national ABC Telecom Distribution lanseaza promotiile si programele pentru clienti dupa cum urmeaza:

Programul “RABLA” pentru centrale telefonice destinat inlocuirii parcului de sisteme depasite moral si tehnologic. Astfel pot fi inlocuite centrale produse de Siemens dar si de catre 3Com, Alcatel, Aastra, Avaya, Cisco, Italtel, IPS, Kapsch, LG, Mitel, NEC, Nextel/Nitsuko, Nortel, Panasonic, Selta, Samsung, Tenovis, Toshiba, Vox cu sisteme din seriile Hipath OpenOffice ME, Hipath 33X0 si Hipath 35x0. De asemenea, exista o schema de inlocuire cu sisteme versiunea 8 pentru posesorii de centrale Hipath 3000. Promotia este valabila pentru comenzi ferme transmise pina pe data de 15 septembrie 2009.

Preturi promotionale exista pentru intreaga serie Hipath 3000 la achizitia noii solutii de comunicatii unificate OpenScape Office si, de asemenea, pentru achizitia sistemelor HiPath OpenOffice ME.

In perioada 14 iulie – 31 decembrie se va derula actiunea “My SIEMENS” prin care posesorii actuali de centrale Siemens pot participa la tombole lunare cu premii in produse. Utilizatorii inregistrati vor primi informatii detaliate si personalizate despre modul in care pot folosi mai eficient solutia detinuta chiar si fara costuri suplimentare.

ABC Telecom Distribution a pregatit clientilor si pachete formate din centrale seria 1100, interfete GSM, terminale cordless si software PC client CTI/TAPI care sa vina in intimpinarea clientilor cu bugete mai limitate fara a face rabat la ultimile tehnologii de comunicatii si integrare.

Detalii despre produse si promotii se gasesc pe portalulwww.abctelecom.ro care a fost imbunatatit cu noi functionalitati permitand utilizatorilor care doresc sa se inregistreze accesul la diferite categorii de informatii, documentatii si aplicatii. De asemenea, se pot cere relatii prin email (office@abctelecom.ro) sau prin pagina de contact din portal.