Orange si-a cosmetizat serviciile oferite de trei abonamente de telefonie prin eliminarea restrictiilor orare pentru apeluri, introducerea mai multor minute si reducerea tarifelor, clientii care au una din cele trei optiuni reprezentand momentan 25% din totalul abonatilor cu optiuni activate, a anuntat miercuri operatorul.

Astfel, abonatii care au activat optiunea de 5,5 euro pe luna cu 180 de minute in retea, seara si in weekend si oricand cu trei numere favorite Orange, primesc de miercuri, la acelasi pret 180 de minute in retea oricand si o reducere de 50% la tarifele pentru apelurile catre cele trei numere favorite, dupa consumarea minutelor incluse.

Totodata, cei care au activate optiunile de 1,5 euro pe luna cu 15 si respectiv 25 de minute nationale, vor primi 30 de minute pentru apeluri nationale la acelasi pret.

„Clientii care au ales una din cele trei optiuni reprezinta 25% din totalul abonatilor Orange cu optiuni activate, iar prin imbunatatirea ofertei ne dorim sa le oferim mai multe avantaje in acelasi buget de comunicare”, a declarat Bianca Bardas, Consumer Marketing Manager la Orange Romania.

Numarul clientilor Orange in Romania a ajuns la 10,1 milioane in primul trimestru din acest an, in scadere cu 2,28% fata de ultimul trimestru al anului trecut si in crestere cu 1,1% fata de trimestrul similar din 2008.