Utilizatorii persoane fizice care aleg sa devina noi clienti ai Romtelecom vor primi gratuit din aceasta saptamana si o asigurare de somaj, in urma unui parteneriat semnat intre companie si asiguratorul Astra, a anuntat vineri Romtelecom. Asigurarea consta in subventionarea abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioada de 6 luni in caz de somaj, polita urmand sa ofere si acoperire la deces si invaliditate din orice cauza si avand valabilitate de un an de la activarea acesteia.

Pentru a beneficia de acoperirea oferita de asigurare clientul trebuie sa prezinte reprezentantilor Astra dovada scrisa emisa de Oficiul de Somaj din sectorul sau judetul in care domiciliaza.

Veniturile Romtelecom au scazut cu 7,2% dupa primele noua luni din acest an, pana la peste 609,4 milioane euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, iar in trimestrul trei din acest an compania a revenit pe profit operational de 8 milioane euro, dupa ce in trimestrul doi din acest an raportase pierdere, conform datelor prezentate joi de grupul OTE.