Cosmote si-a relansat portofoliul de abonamente, reducand de la 10 la noua planurile tarifare, care includ intre 125–2.600 de minute nationale si internationale (catre retele de telefonie fixa din Europa si retele de telefonie fixa si mobila din Israel, Canada si USA), precum si minute si SMS-uri nelimitate in retea, a anuntat miercuri operatorul. Cel mai ieftin abonament costa acum 6,72 euro/luna (fara TVA), fata de 4,17 euro/luna (fara TVA) in portofoliul anterior de abonamente, dar vine cu mai multe minute nationale si internationale.

“Prin noul portofoliu de abonamente raspundem cel mai bine nevoilor de comunicare ale clientilor nostri, asa cum au fost identificate in cele mai recente studii de piata. Obiectivul nostru este sa aducem utilizatorilor si mai multe beneficii, dar sa mentinem costurile accesibile in acelasi timp. Conform acestui angajament, am reusit sa pastram aceleasi preturi ca inainte pentru majoritatea noilor abonamente, oferind astfel mai multe beneficii”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Product & Services Development Manager, Cosmote Romania.

Tarifele lunare pentru noile abonamente variaza intre 6,72 euro si pana la 137 euro (fara TVA). Abonamentele din portofoliul anterior mai pot fi activate pana in data de 16 noiembrie.

Cosmote Romania a revenit pe pierderi operationale in trimestrul trei din acest an, respectiv o pierdere de 4,2 milioane euro, dupa ce in trimestrul anterior din acest an reusise sa inregistreze un profit operational de 300.000 euro. Operatorul a ajuns la peste 6,5 milioane utilizatori pe piata locala (n.r nr SIM-uri active) cu 25,8% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Abonatii reprezinta 20% din numarul total de utilizatori ai operatorului.