Orange Romania a lansat miercuri patru noi abonamente care ofera convorbiri nelimitate cu pana la cinci numere favorite din retea, la preturi cuprinse intre 9 euro/luna si 20 euro/luna (inclusiv TVA), a anuntat operatorul de telefonie mobila. Oficialii Orange isi motiveaza lansarea prin sugestiile clientilor care au indicat convorbirile nelimitate cu cei dragi drept una dintre cele mai dorite caracteristici ale unui plan tarifar.

Cu abonamentul de 9 euro/luna se pot alege 2 numere favorite, cu cel de 12 euro se pot alege 3 numere, cu cel de 15 euro - 4 numere, iar cu cel de 20 de euro - 5 numere favorite.

De asemenea, in functie de abonamentul ales, clientii primesc intre 400 si 1.100 de minute in retea pentru apeluri catre alte numere decat cele din grupul favorit si intre 100 si 200 minute pentru apeluri catre alte retele nationale.

"Am creat noile abonamente dupa ce am analizat sugestiile clientilor nostri, care indicau convorbirile nelimitate cu cei dragi drept una dintre cele mai dorite caracteristici ale unui plan tarifar”, a declarat Bianca Bardas, Consumer Marketing Manager-Postpay Orange Romania.

Numarul clientilor Orange in Romania (n.r numar de SIM-uri active) a depasit in trimestrul trei din acest an 10,6 milioane utilizatori, in crestere cu 4,8% fata de perioada similara a anului precedent si cu aproape 340.000 de clienti in plus fata de trimestrul anterior, insa valoarea veniturilor operatorului a scazut cu aproape 23%.