O noua extraoptiune care in schimbul a 5 euro credit pe luna permite 700 minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale si doua noi extraoptiuni de internet pe mobil de la credit minim de 1,99 euro pe luna sunt servicii adresate de sarbatori tututor utilizatorilor de cartele prepaid ai Vodafone, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila.

Oferta speciala de sarbatori a Vodafone adresata tuturor utilizatorilor prepaid ai companiei cuprinde doua noi extraoptiuni promotionale de internet pe mobil. Una din extraoptiuni permite utilizatorilor cartelei Vodafone 500 MB trafic lunar, cu 3,99 euro credit / luna, iar cea de-a doua include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 euro credit / luna. Conform informatiilor operatorului, in prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

La 30 septembrie 2009, Vodafone avea in Romania peste 9,5 milioane utilizatori (n.r nr SIM-uri active) in crestere anuala cu 0,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In aceeasi perioada, veniturile operatorului au fost de 486 milioane de euro, in scadere cu 20,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

La data mentionata, din baza totala de clienti ai Vodafone, utilizatorii serviciilor pe baza de abonament au reprezentat 38,4%, iar cei ai serviciilor preplatite 61,6%, ceea ce reprezinta o crestere de 1,7% a procentului de abonati comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.