Orange Romania si ezetop, companie de servicii de reincarcare a telefoanelor, au semnat un acord in urma caruia cartelele prepaid ale operatorului din Romania pot fi reincarcate din magazinele companiei ezetop din Spania, Italia, Belgia, Marea Britanie si SUA, precum si online din orice loc din lume, prin intermediul site-ului acestei companii, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila.

“Prin acest parteneriat clientii nostri aflati in strainatate pot sa reincarce cartele PrePay prin reteaua ezetop, atat pe cele proprii, cat si alte cartele aflate in Romania sau in strainatate. Am inceput prin a oferi aceasta solutie in cinci dintre tarile cu cele mai mari comunitati de romani, insa intentionam sa o extindem si in alte zone“, a declarat Valentin Cartis, Senior Product Manager la Orange Romania.

In luna decembrie a anului trecut, Orange Romania a lansat un serviciu de reincarcare directa, din Spania, a unui cont prepay sau de abonament reincarcabil. Serviciul permitea reincarcarea unei cartele prepay cu credit de comunicare in valoare de 5 euro pana la 200 de euro (TVA inclus) la unul dintre cele 8.000 de puncte de vanzare ale companiei Disa Consulting din aceasta tara.

Orange este lider pe piata telefoniei mobile din Romania in functie de numarul de utilizatori (n.r numar de SIM-uri active), in trimestrul trei din acest an numarul clientilor depasind 10,6 milioane utilizatori, in crestere cu 4,8% fata de perioada similara a anului precedent si cu aproape 340.000 de clienti in plus fata de trimestrul anterior. Pe de alta parte, in aceeasi perioada veniturile operatorului s-au situat la 269 milioane euro, in scadere cu circa 23% fata de venituri de 349 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.

ezetop ofera servicii de reincarcare a telefoanelor in parteneriat cu mai mult de 95 de operatori de telefonie mobila din Asia Pacific, Africa, Caraibe, America Latina si Estul Europei. Printre operatorii existenti se numara Airtel, Claro, C&W, Dialog Telecom, Digicel, Globe Telecom, LIME, MTN, Orange, Orascom, Roshan, Singtel, SMART, Telcel, Telefonica, Telenor, Tigo, Ufone, Vodafone, Warid, Zong si altii. Serviciile sunt disponibile in peste 130,000 de magazine din Nordul Americii, Europa si regiunea Orientului Mijlociu, precum si on-line, la www.ezetop.com. ezetop are sediul global in Dublin, Irlanda si sedii regionale in Miami, USA si Dubai, Emiratele Arabe Unite.