Orange a lansat joi servicii de telefonie fixa la nivel national, disponibile pentru utilizatori individuali la abonamente lunare care incep de la 3 euro (fara TVA), iar pentru clientii companii in abonamente lunare care incep de la 7 euro (fara TVA). Operatorul dispune inca din 2007 de pachete de servicii integrate, care ofera telefonie fixa, internet si telefonie mobila, atat pentru utilizatori individuali cat si pentru companii.

Serviciul de telefonie fixa pentru utilizatori individuali este disponibil in trei abonamente cu tarife lunare 3, 5 si respectiv 7 euro (fara TVA). Clientii care au deja un abonament de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza serviciul Fix pentru acasa beneficiaza de convorbiri gratuite nelimitat intre numarul fix si numarul de mobil, indiferent de numarul care apeleaza (fix sau mobil).

Cat priveste serviciile de telefonie fixa pentru companii, operatorul a lansat joi tot trei abonamente de 7, 8 si respectiv 14 euro (fara TVA), prin care clientii au la dispozitie tarife de 1 cent/minut pentru apeluri in flota de mobile Orange si tarife speciale pentru convorbiri in retelele fixe nationale si internationale.

Pachetul de activare a serviciilor de telefonie fixa include un telefon fix ZTE WP623 si o cartela SIM Orange. In cazul abonamentelor pentru utilizatorii individuali, telefonul costa 28,56 euro la abonamentul de 3 euro (fara TVA) pe o perioada de un an si este inclus in pret in cazul tuturor abonamentelor pe doi ani.

Citeste comunicatul integral privind noile servicii de telefonie fixa ale Orange, aici.

Veniturile Orange Romania au depasit 1,05 miliarde euro anul trecut, in scadere cu 19,5% fata de anul 2008, rezultat caracterizat de maturizarea pietei telecom in particular si de instabilitatea economica in general. Pe de alta parte, Orange a ajuns la un numar total de 10,9 milioane clienti (n.r. numar de SIM-uri active), in crestere cu 6,2% fata de 2008.