Asteptarile si zvonurile din piata potrivit carora Apple ar lansa poate chiar la inceputul acestei veri un nou iPhone compatibil 4G, face ca un numar tot mai mare de poze neoficiale cu asa zisul telefon sa circule pe internet. The Telegraph scrie despre poze in care posibilul iPhone 4G are carcasa de aluminiu, afisate de MacRumors.com, in timp ce blogul tehnologic Engadget posteaza alte fotografii despre care spune ca ar putea reprezenta noul iPhone.

In pozele prezentate de MacRumors.com si citate de The Telegraph, presupusul iPhone 4G are o carcasa de aluminiu, asemenea primului model iPhone. Contactati de The Telegraph, oficialii Apple au refuzat sa comenteze daca telefonul din imagini ar fi un prototip sau un nou terminal.

Tot legat de aceste poze, ITProPortal scrie ca este foarte putin probabil ca acesta sa fie noul model iPhone, iPhone 4G, in conditiile in care o carcasa de aluminiu ar face foarte dificila receptia wireless.

Noul iPhone, 4G?
Noul iPhone, 4G?
Foto: Engadget
Despre cresterea numarului de zvonuri si poze cu posibilul iPhone 4G scrie si CNet. Publicatia da ca exemplu imagini postate recent pe blogul tehnologic Engadget cu un telefon care ar putea fi noul dispozitiv pregatit de Apple. Gasit se pare intr-o husa iPhone 3G pe podeaua unui bar din San Jose, potrivit Engadget, terminalul dispune de o camera foto (in partea din fata), memorie de 80 GB si un sistem de operare "categoric nou" care la momentul scrierii materialului nu mai rula, desi anterior functionase.

Potrivit CNet, speculatiile despre lansarea iminenta a unui nou model iPhone au fost alimentate recent si de informatii aparute pe site-ul Boy Genius Report, care citeaza mai multe surse din cadrul operatorului AT&T, distribuitorul Apple pe piata americana, care sustin ca angajatilor nu li se da voie sa-si ia concedii in luna iunie a acestui an, fapt obisnuit doar cu ocazia lansarilor telefoanelor iPhone.