Pe timp de criza Romtelecom a iesit pe piata cu o oferta care protejeaza buzunarele romanilor. Operatorul a decis sa micsoreze la nivel national preturile pentru internetul de banda larga si serviciile de voce.

Romtelecom scade preturile abonamentelor de internetFoto: Romtelecom

Preturile abonamentelor de interent de banda larga au scazut din luna iunie cu procente cuprinse intre 17% si 29%. Oficialii companiei spun ca scaderea tarifelor este o consecinta a eforturilor companiei de a-si imbunatati eficienta si reduce astfel costurile, in urma carora Romtelecom le poate oferi clientilor sai cele mai mici preturi posibile la aceeasi calitate in aceasta perioada economica dificila.

In acest moment, Romtelecom are la vanzare trei tipuri de abonamente de Internet: Clicknet Surf, Clicknet Play, Clicknet Power. In urma reducerilor de pret, abonamentul Clicknet Surf, cu viteze de download de pana la 2Mbps, va fi disponibil la tariful de 2,9 euro/luna, fara TVA. Clicknet Play, care asigura viteze de download de pana la 50 Mbps, va costa 4,4 euro/luna, fara TVA, iar Clicknet Power, care ajunge la viteze de pana la 100 Mbps, va costa 5,9 euro/luna, fara TVA. In plus, clientii care doresc sa se aboneze in aceasta perioada la serviciile de internet ale Romtelecom, primesc gratuit si un router Wi-Fi, pentru mai multa mobilitate in spatiul in care folosesc calculatorul.

Telefonie mai ieftina si sute de minute incluse, pentru orice retea

O alta scadere anuntata de Romtelecom este cea pentru abonamentele la voce. Clientii noi care folosesc atat serviciile de internet, cat si de telefonie ale companiei pot beneficia de o reducere suplimentara de 35% pentru cinci tipuri diferite de abonamente. Oferta este disponibila, in anumite conditii, si pentru clientii care isi impacheteaza serviciul existent de voce cu un serviciu nou de internet, beneficiind de noile abonamente.

Astfel, abonamentele de voce vor avea, dupa aceasta reducere, preturi intre 4,5 euro/luna si 8,8 euro/luna , fara TVA. Mai mult decat atat, acestea includ sute sau chiar mii de minute in retelele Romtelecom si Cosmote si pana la sute de minute catre alte destinatii mobile si internationale, fiind alegerea perfecta pentru o familie care vrea sa isi reduca cheltuielile.