RCS&RDS a introdus din aceasta luna un abonament de telefonie fixa al carui tarif este de 2 euro pe una (fara TVA) si care permite convorbiri nelimitate in propria retea fixa si mobila, dar si catre retelele fixe concurente - Romtelecom si UPC. In urma cu doua luni, RCS&RDS a fost amendata cu peste 435.000 lei atat de autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) cat si de autoritatea pentru protectia consumatorilor (ANPC) pentru ca a introdus fara sa-si anunte abonatii o taxa de mentenanta de 5 lei la serviciul de telefonie fixa.

Prin noul abonament al carui pret este de 2 euro pe luna (fara TVA), utilizatorii pot vorbi nelimitat (la tarif de zero lei) din reteaua fixa Digi Tel in trei retele fixe, a RCS&RDS, a Romtelecom si a UPC si in reteaua mobila Digi Mobil a RCS&RDS. De asemenea, apelurile catre retelele de telefonie mobila ale RCS&RDS din Italia si Spania au tarife preferentiale.

Mai multe detalii, aici.

In luna septembrie a acestui an, RCS&RDS a fost sanctionata atat de catre autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM) cat si de autoritatea pentru protectia consumatorilor (ANPC) pentru ca a introdus fara sa-si anunte abonatii o taxa de mentenanta de 5 lei la serviciul de telefonie fixa. Operatorul a fost sanctionat cu amenzi in valoare de peste 435.000 lei.