Romtelecom a lansat miercuri intr-o versiune beta o noua platforma de difuzare de continut TV prin internet, DolceTV.ro, prin care utilizatorii care au o conexiune la internet pot viziona filme, emisiuni TV live sau inregistrate si continut video sportiv. In prezent, platforma contine printre altele circa 200 de filme disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variaza intre 1,1 si 1,9 euro (cu TVA) si 15 posturi TV ce pot fi urmarite in direct.

O noua platforma TVFoto: Hotnews
  • "Suntem deja prezenti in casele clientilor nostri cu servicii de televiziune sau internet, am lansat anul trecut primul canal tematic - Dolce Sport, iar incepand de astazi vom oferi divertisment video de calitate si direct peste internet, prin Dolce TV online", a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv de strategie pe segmentul rezidential in cadrul Romtelecom.

Platforma Dolce TV Online include trei mari sectiuni: Filme, TV si Sport. In prezent, portalul ofera circa 200 de filme disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variaza intre 1,1 si 1,9 euro cu TVA, dar si aproape 1000 de trailere ale celor mai recente productii, stiri si programele cinematografelor. Plata pentru continutul la cerere se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin serviciul de plati online PayPal.

In cadrul sectiunii TV, utilizatorii au la dispozitie prin internet continut TV live sau inregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din Romania. Pe sectiunea de live web TV se difuzeaza in prezent emisiunile a peste 15 posturi.

Conform informatiilor operatorului, portalul va fi optimizat constant in perioada urmatoare, iar continutul acestuia va fi imbogatit tinand cont de reactiile utilizatorilor.

Citeste comunicatul integral, aici.

Pe piata serviciilor TV, Romtelecom activa pana acum pe segmentele de transmisie TV prin satelit ( DTH - prin platforma Dolce), prin IPTV si prin cablu (gratie NextGen Communications, compania de cablu a operatorului). Datele OTE arata ca la sfarsitul anului trecut, numarul abonatilor Romtelecom la serviciile de televiziune prin satelit (DTH) si de televiziune prin protocolul de internet (IPTV) s-a majorat cu 15,7% pana la 1,05 milioane utilizatori. La aceeasi data, operatorul avea 1,01 milioane de utilizatori la serviciile de internet, in crestere cu 23% fata de anul anterior.