Romtelecom si Cosmote au lansat incepand din aceasta luna un nou concept de magazine integrate, in care ambele companii au prezenta egala in prezentarea serviciilor. Doua astfel de magazine au fost deschise deja in Bucuresti si Targoviste si tot in aceasta luna se vor mai deschide inca doua in Capitala si cate unul in Sibiu si Bacau, au precizat pentru HotNews.ro oficialii Romtelecom. Luna trecuta, grupul elen OTE a propus demararea imediata a fuziunii dintre cele doua companii pe care le controleaza pe piata din Romania.

Fostul Romtelecom, absorbit de OrangeFoto: Romtelecom
  • "In 2008 au fost lansate primele magazine Romtelecom ce includeau o reprezentare semnificativa a Cosmote Romania. La acel moment au fost deschise sase astfel de unitati. Lansarea anuntata astazi reprezinta un nou pas in exploatarea sinergiilor dintre cei doi operatori, avand la baza un nou concept, de magazin integrat, cu o prezenta egala atat din partea Romtelecom, cat si din partea Cosmote", au precizat pentru HotNews.ro oficialii Romtelecom.

Citeste detalii despre noile magazine integrate Romtelecom-Cosmote pe WebPR.ro.

Romtelecom are in tara peste peste 350 de puncte de vanzare, prin propria retea de vanzari, dar si prin colaborarea cu Cosmote Romania si Germanos si alte parteneriate cu dealeri din tara.

Cosmote Romania are aproximativ 640 de magazine in toata tara, incluzand 270 de magazine proprii, magazine comune cu Romtelecom si magazine Germanos.

Amintim ca la sfarsitul lunii trecute, grupul elen OTE care controleaza in Romania cele doua companii a refuzat sa cumpere actiunile detinute de statul roman la Romtelecom. In acelasi timp, OTE a propus autoritatilor romane demararea imediata a operatiunilor de fuzionare dintre Romtelecom si Cosmote si a spus ca va asista Guvernul daca va dori sa listeze pe bursa actiunile detinute la Romtelecom.