Presa americana comenteaza intens stirea conform careia SI anul acesta un angajat Apple a "uitat" un prototip al noului iPhone intr-un bar. S-a intamplat se pare intr-un bar mexican din San Francisco in iulie si Apple este disperata sa recupereze acel prototip de iPhone 5, noteaza CNET. Toti se intreaba daca este o coincidenta bizara sau o strategie sustinuta chiar de Apple. Anul trecut un angajat al companiei a uitat un prototip care a fost cumparat de blogul de tehnologie Gizmodo cu 5.000 de dolari.

Si anul acesta se pare ca s-a intamplat ceva asemanator fiindca in iulie un angajat Apple a uitat intr-un bar mexican din San Francisco un prototipi al viitorului iPhone. CNET scrie ca s-au facut prechezitii si s-a declansat o ancheta pentru ca Apple e disperata sa gaseasca telefonul despre care se spune ca ar fi fost pus la vanzare pe Craiglist pentru 200 de dolari.

"Cred ca ar trebui sa fac bauturile ceva mai slabe" a glumit proprietarul barului in care s-ar fi pierdut iPhone-ul. Glumele nu s-au oprit aici. CNN isi incepe articolul astfel: "Iata o teorie: Poate exista vreun fel de legatura intre bautura si pierderea unor lucruri??"

In rest majoritatea publicatiilor exclama "Iarasi!", "Deja vu" si "Fulgerul loveste a doua oara in acelasi loc". Cert este ca Apple nu a comentat si e de asteptat ca iPhone 5 sa ajunga in octombrie cu putine modificari estetice, dar cu ceva mai multe la hardware.

In orice caz, fanii parodiilor de pe YouTube pot vedea o varianta cu Hitler care se arata extrem de suparat de pierderea iPhone-ului "Ce mai urmeaza sa pierdem, casete cu Tim Cook si scene de sex?"