COMPANII
Electrica Furnizare
Foto: Electrica

[P] Electrica Furnizare, oferte mai avantajoase, cu până la 15% față de prețul reglementat, pe piața liberalizată a gazelor naturale, garantate 1 an!

de Smile Media
Schimbarea furnizorului de gaze rămâne un subiect de actualitate mai ales pentru consumatorii casnici care încă nu au încheiat un contract nou, în regim concurențial, cu un furnizor de gaze naturale. Odată cu liberalizarea prețurilor la gaze, începând cu data de 1 iulie 2020, consumatorii casnici au posibilitatea încheierii unui contract nou, alegerea furnizorului putând fi făcută în baza multiplelor avantaje care nu întârzie să apară pe o piață devenită de curând concurențială.
Cine ne sunt tinerii antreprenori
Foto: sxc.hu

4 tipuri de manageri români, în funcţie de încrederea lor în economie în vremuri de criză

de RA HotNews.ro
La prima vedere, diferențele cu privire la starea de îngrijorare-relaxare înregistrată în sectoarele economiei nu sunt drastice. Se poate remarca însă o îngrijorare ușor mai crescută în domeniul agriculturii, în transport–depozitare-logistică și în categoria serviciilor, potrivit unui studiu realizat de un grup de finanţare, management și servicii din România. Iată profiluri de manageri români în funcţie de încrederea lor în economie pe vreme de criză
Angajati
Foto: Pexels

În plină criză, multe firme susţin că au crescut salariile

de RA HotNews.ro
Luni, 13 Iul 2020 Economie | Companii
Aproape 60% dintre companiile chestionate spun că au implementat deja creșterile salariale planificate pentru acest an sau urmează să le implementeze în curând, arată un studiu Mercer Marsh Benefits. Mai exact, un sfert dintre organizații spun că au decis implementarea creşterilor în a doua parte a anului.
E.ON
Foto: E.ON Romania

E.ON vinde afacerea din Cehia companiei energetice MVM din Ungaria

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 12 Iul 2020 Economie | Companii
Grupul german de utilităţi E.ON a anunţat sâmbătă vânzarea operaţiunilor de retail în domeniul electricităţii şi gazelor naturale din Cehia companiei energetice MVM din Ungaria, informează Agerpres.
Sediul Daimler din Stuttgart
Foto: Wikimedia Commons

15.000 de locuri de muncă la Daimler amenințate de criza Covid

de Dani Rockhoff HotNews.ro
Duminică, 12 Iul 2020 Economie | Companii
La producătorul auto Daimler, criza cauzată de coronavirus amenință cu reducerea locurilor de muncă semnificativ mai mult decât se știa anterior. Într-un interviu acordat „Stuttgarter Zeitung”, Wilfried Porth, directorul de resurse umane al companiei, nu exclude concedierile, în ciuda unor condiții contractuale de protecție a angajatilor, valabile până în 2029.
Ionel Danca
Foto: Guvern

Programul IMM Leasing a fost discutat de Guvern în primă lectură

de C.P. HotNews.ro
Joi, 9 Iul 2020 Economie | Companii
Guvernul a discutat joi în primă lectură programul IMM Leasing, a anunţat Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă. Acesta este un program care face parte din Planul naţional de investiţii şi relansare economic și prevede finanțarea achizițiilor de utilaje prin societăţilor financiare nonbancare.
Camioane vama
Foto: politiadefrontiera.ro

Firmele de transport românești ar putea fi afectate de noi legi europene

de CZ HotNews.ro
Joi, 9 Iul 2020 Economie | Companii
Firmele de transport românești ar putea avea de suferit ca urmare a unor legi europene aprobate, miercuri seara, de Parlamentul European, comisarul European pentru Transport, Adina Vălean, și fostul comisar european pentru politică regională, Corina Crețu, contestând forma actelor normative trecută prin legislativul comunitar.
Elon Musk
Foto: Wikimedia Commons

Elon Musk a anunțat o Tesla 100% autonomă până la sfârșitul anului

de S.J. HotNews.ro
Joi, 9 Iul 2020 Economie | Companii
Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a anunțat joi că producătorul de mașini este foarte aproape de dezvoltarea unei Tesla model 5 de condus autonom care ar permite deplasarea fără șofer, relatează Les Echos.
Angajati
Foto: Pexels

Care sunt temerile şi noile obiceiuri ale angajaţilor, odată cu întoarcerea la birou - studiu

de RA HotNews.ro
Miercuri, 8 Iul 2020 Economie | Companii
Menținerea distanțării sociale în timpul programului și colegii care nu iau în serios această măsură sunt unele dintre cele mai mari îngrijorări, arată studiul unui furnizor de spaţii flexibile. Drumul către birou și înapoi spre casă, dar și utilizarea grupurilor sanitare (35,3%) sunt aspectele de care aceștia se tem cel mai tare când vine vorba de revenirea la locul de muncă.
srl si pfa
Foto: REGnet

Modificări majore în privința SRL-urilor: A fost eliminată interdicția de a fi asociat unic în mai multe societăți comerciale

de RA HotNews.ro
Luni, 6 Iul 2020 Economie | Companii
La finalul săptămânii trecute a fost promulgată și imediat publicată în Monitorul Oficial, Legea 102/2020 care aduce modificări majore în ceea ce priveşte SRL-urile înmatriculate în România. Astfel începând cu data de 5 iulie, o persoană fizică sau juridică, poate fi asociat unic în mai multe SRL-uri.
Uber Eats
Foto: Facebook - Uber Eats

Uber va cumpăra o firmă de livrări din SUA cu 2,65 miliarde dolari

de CZ HotNews.ro
Luni, 6 Iul 2020 Economie | Companii
Compania de ridesharing Uber, prezentă și în România, urmează să cumpere o firmă de livrări de mâncare de la restaurante, pe piața americană, anunță, luni, Bloomberg, care spune că prețul achiziției se va ridica la 2,65 miliarde dolari, conform unor surse apropiate tranzacției.
Flota aeriana Air France
Foto: Air France

Grupul Air France va reduce 7.580 de locuri de muncă

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Conducerea grupului Air France a anunțat vineri că vrea să taie 7.580 de locuri de muncă în compania Air France și în filiala regională "Hop!" până la sfârșitul anului 2022 pentru "a face față crizei Covid-19 care lovește puternic grupul".
Nuca de cocos
Foto: MorgueFile.com

Mai multe supermarketuri scot de la comercializare produse din cocos, pentru că fructele sunt culese de maimuțe

de N.O. HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Unele supermarketuri au scos de pe rafturi apă și ulei de cocos după ce a ieșit la iveală că produsele au fost folosite din fructe culese de maimuțe, relatează BBC.
firme şi PFA
Foto: REGnet

Pofesioniştii (PFA, II, drepturi de autor) care mai pot aplica pentru indemnizaţia de sprijin pentru COVID

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu întreprinderi individuale, cei cu drepturi de autor, lucrătorii din cooperație și liber-profesioniștii mai pot aplica pentru indemnizație de sprijin pentru COVID şi pentru luna iunie, doar sau o parte din luna iunie, în funcţie de domeniul de activitate. Iată lista celor care mai pot solicita ajutorul şi pe ce perioadă.
Terminalul maritim Midia
Foto: KMG International
 documente
(03 Iul 2020) PDF, 282KB

DOCUMENT ​Haos la agenția care gestionează resursele naturale ale statului / Cum pot scăpa unii operatori de plata redevențelor

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Corpul de control al prim-ministrului a descoperit o mulțime de nereguli la Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM), după ce a verificat activitatea acesteia din perioada 1 ianuarie 2017- 31 octombrie 2019. La ANRM domnește haosul, e ca un sat fără câini: nu se cunoaște exact ce redevențe și taxe datorează operatorii din domeniul petrolier și minier, sute de licențe de exploatare nu sunt în vigoare, nu se fac controale, amenzile, deși trebuie actualizate anual cu rata inflației, sunt la nivelul lui 2003 etc. ANRM trebuia să facă încă de acum 6 ani o metodologie în baza căreia să aplice o redevență asupra veniturilor realizate prin terminale petroliere, altele decât ale statului. Astfel, o companie ca Rompetrol, care are un terminal offshore în Marea Neagră, pe unde intră circa 5 milioane de tone de țiței, ajunge să fie "scutită" de la plată.
taxe
Foto: Pixabay

La ce scăderi se aşteaptă firmele germane din România din cauza crizei COVID

de RA HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Scăderi semnificative ale cifrei de afaceri și o redresare economică cel mai devreme în 2021- sunt rezultatele unui sondaj special realizat de AHK România în rândul companiilor germane din România. Majoritatea firmelor se așteaptă la o scădere a cifrei de afaceri între 10% și 25%.
Aeronava Ryanair
Foto: Ryanair

Ryanair anunță că va reduce salariile și va concedia 3.500 de angajați

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Economie | Companii
Ryanair se pregătește să disponibilizeze 3.500 de angajați (în special echipaj de bord și echipaj de cabină) și să reducă salariile personalului cu până la o cincime, pentru a face față crizei provocate de COVID-19, potrivit Euronews.
Bani
Foto: Stirile ProTV

CE a aprobat schema de ajutor de stat pentru firmele mari din România

de CZ HotNews.ro
Joi, 2 Iul 2020 Economie | Companii
Schema de ajutoare de stat în valoare de 4 miliarde de lei (aproximativ 800 milioane euro) care vor fi acordate de statul român unor firme private din România a fost aprobată joi de Comisia Europeană.
Under Armour - magazin AFI Cotroceni
Foto: Under Armour

[P] Under Armour a deschis magazin online în România

de Smile Media
Joi, 2 Iul 2020 Economie | Companii
Kvantum Sport, distribuitorul oficial Under Armour în România, a lansat la sfârșitul lunii iunie platforma online www.kvantumsport.com care comercializează echipamente sportive ale renumitului producător american. În magazinul online sunt disponibile cele mai noi echipamente Under Armour pentru antrenament, alergare, baschet, golf și timp liber.
Tineri
Foto: RePatriot

INFOGRAFIC Cum văd tinerii viitorul antreprenoriatului în România

de RA HotNews.ro
Miercuri, 1 Iul 2020 Economie | Companii
Criza economică este principala provocare cu care România se va confrunta în următorul an, iar în topul principalelor obstacole se numără și instabilitatea politică și performanța sistemului de educație, urmate de impactul COVID-19 și performanța sistemului de sănătate, arată un sondaj realizat în rândul tinerilor interesaţi de antreprenoriat.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by