COMPANII
Un fond de investitii controlat de emiratul din Abu Dhabi a preluat 8,1% din AMD Fondul de investitii Mubadala Development, controlat de emiratul arab Abu Dhabi, a preluat 8,1% din actiunile companiei americane Advanced Micro Devices (AMD), al doilea mare producator de procesoare la nivel mondial, potrivit Reuters. Waleed al-Mokarrab al-Muhairi, directorul executiv al Mubadala Development, a confirmat preluarea acestei participatii, insa nu a precizat valoarea tranzactiei. Potrivit calculelor analistilor Reuters, 8,1% din actiunile AMD valoreaza peste 550 milioane de dolari.
AVAS va relua procesul de privatizare a Santierului Naval Mangalia Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a decis sa nu prelungeasca termenul de valabilitate a ofertei de vanzare a pachetului de actiuni detinut la Santierului Naval Mangalia, termen care a expirat in data de 13 noimebrie, dupa ce oferta depusa de 2x1 Holding Cape Midia Shipyard a fost sub valoarea de lichidare a societatii. In urmatoarea perioada se va intocmi un program de restructurare pentru eficientizarea activitatii societatii si cresterea atractivitatii acesteia pe piata.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by